Stress en burn-out coach

Esther Nederkoorn

Graag begeleid ik medewerkers naar meer energie en minder stress. Ik ben energiek, no-nonsense, positief, betrokken en doelgericht met een zakelijke insteek. Serieus waar het moet en luchtig waar het kan.

De Easy Oplader

De Easy Oplader is een multidisciplinair traject gericht op een voorspoedig en duurzaam herstel bij stress- of burn-out gerelateerde klachten.

Binnen drie maanden en acht individuele coachsessies (van 1½ uur) sturen we aan op een gezonde levensstijl, niet alleen op mentaal en emotioneel niveau, ook fysiek. Dit is een bewezen aanpak en leidt tot voorspoedig en volledig herstel én voorkomt terugval.

Persoonlijk

Het herstellen of voorkomen van energetische beperkingen (stress- of burn-out gerelateerde klachten) is een persoonlijk proces. Elk mens is anders. Daarom begeleiden wij medewerkers individueel, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Wij bieden maatwerk door het geven van persoonsgerichte huiswerkopdrachten of bijvoorbeeld on-the-job-coaching om zo ook op de werkvloer zaken beter aan te pakken.

Het traject kan samen lopen met de re-integratie bij de werkgever, zodat eventuele knelpunten op de werkvloer kunnen worden besproken en opgelost. Het is de bedoeling dat medewerkers volledig opgeladen terugkomen op de werkvloer.

Aanpak

Na de kennismaking in het eerste gesprek en het uitleggen van het traject, gaan we gelijk aan de slag. We bespreken de individuele beperkingen en de medewerker vult een aantal modellen in die hem/haar helpen inzicht te krijgen in de persoonlijke situatie. De medewerker krijgt voorlichting over stress en krijgt oefeningen mee om te ontspannen. De overige 7 afspraken worden gelijk ingepland en de medewerker krijgt een persoonlijke huiswerkopdracht mee.

esther_port

Met de Easy Oplader snel van je stress of bun-out gerelateerde klachten af!

Het programma en de weekthema’s zijn gericht op de diverse onderwerpen waar de medewerker met stress- of burn-out gerelateerde klachten tegen aan loopt. We leren de medewerker wat nodig is om duurzaam te herstellen en niet terug te vallen in oude patronen.

Meer over mij:

Ik ben gespecialiseerd in preventie en behandeling van spanning gerelateerde klachten. Heb diverse trainer- en coachopleidingen gevolgd en o.a. de HBO-geaccrediteerde (SNRO) opleiding tot stresscounselor.

Ik houd mijn kennis graag up to date en volg met regelmaat nascholingen. Zoals bijvoorbeeld een masterclass succesvolle gedragsverandering. Door als assistent docent bij Sonnevelt Opleidingen studenten op te leiden tot stress- en burn-out coach houd ik mijn kennis op peil.

Ook heb ik diverse yogadocentopleidingen en de opleiding runningtherapie (geaccrediteerd door SNRO, Atletiekunie en beroepsvereniging running therapie Nederland) afgerond.

Je bent van harte welkom in ieder stadium van stressbeleving waarin jij je bevindt.

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!