Stress / Burn-out coaching

Individuele begeleiding, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Het herstellen of voorkomen van energetische beperkingen (stress- of burn-out gerelateerde klachten) is een persoonlijk proces. Elk mens is anders. Wij bieden maatwerk door het geven van persoonsgerichte (huis)werkopdrachten om zo ook op de werkvloer zaken beter aan te pakken.

De Easy Oppepper

Een traject van 6 weken en drie individuele coachsessies (van 1½ uur) bij burn-out klachten, gericht op snelle verbetering / voorkomen van uitval.

Het traject kan samen lopen met de re-integratie bij de werkgever, zodat eventuele knelpunten op de werkvloer kunnen worden besproken.

Easy oppepper

Maatwerk door individuele coaching en het geven van persoonsgerichte (huis)werkopdrachten.

De Easy Oplader

Een multidisciplinair traject bij stress of burn-out gerelateerde klachten, gericht op een voorspoedig en duurzaam herstel.

Een traject van drie maanden en acht individuele coachsessies (van 1½ uur) stuurt aan op een gezonde levensstijl, niet alleen op mentaal en emotioneel niveau, ook fysiek. Dit is een bewezen aanpak en leidt tot voorspoedig en volledig herstel én voorkomt terugval.

Het traject kan samen lopen met de re-integratie bij de werkgever, zodat eventuele knelpunten op de werkvloer kunnen worden besproken en opgelost. Het is de bedoeling dat medewerkers volledig opgeladen terugkomen op de werkvloer.

Easy oplader

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!