Loopbaanadvies

Voorafgaand aan het loopbaanadvies maak je eerst kennis met de loopbaancoach, dat is geheel vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Vanuit een vertrouwensrelatie wordt besproken welke aanpak het beste bij jou past. Dit is onder andere afhankelijk van het doel, behoefte, budget, eventuele wettelijke eisen (Poortwachter) en de beschikbare tijd.

Onze loopbaancoaches zijn zeer betrokken en houden regelmatig contact met hun kandidaten. Ook wanneer het traject als is afgerond.

Neem gerust contact op met Elise Visser: 072-7630732 of mail: e.visser@easypersoneel.nl 

Hieronder treft u een overzicht van onze loopbaanadviesproducten.

Outplacement

Outplacement

Onze loopbaancoaches zijn persoonlijk betrokken en laten pas los na succes is gerealiseerd. Wij hebben een uitgebalanceerd programma ontwikkeld. Dat leidt tot succes.


Outplacement

Tweede spoor

2e spoor re-integratie

Onze loopbaancoach is persoonlijk en betrokken, zet vervolgstappen wanneer de kandidaat daar aan toe is. Zij houdt de richtlijnen van het UWV voor een adequaat traject in de gaten.

Tweede spoor

Loopbaanadvies 45 plussers

Gratis loopbaanadvies

Onze loopbaanadviseurs kunnen werkende 45-plussers een ontwikkeladvies geven en daarvoor subsidie aanvragen. Wij declareren de kosten bij de overheid, voor werknemers is het gratis.

gratis loopbaanadvies 45 plussers

Doe wat je kan!

Doe wat je kan!

Je zit niet lekker in je vel in jouw huidige werk. Je overweegt je zelfs ziek te melden. Een outplacement in de vorm van Doe wat je kan! is wellicht dé oplossing.

Doe wat je kan!

 

Inzetbaarheidsonderzoek

Inzetbaarheidsonderzoek

Bij een inzetbaarheids-onderzoek wordt gesproken over kansen, uitdagingen, eisen in het werk en behoeftes. Het gaat om het uitwisselen van ideeën en mogelijkheden.

Inzetbaarheidsonderzoek

Gezondheidspeiling

Gezondheidspeiling

Tijdens een gezondheids-peiling wordt onderzocht hoe je je voelt, hoe het is gesteld met jouw gezondheid en hoe je je gedraagt ten opzichte van jouw gezondheid.

Gezondheidspeiling

Loopbaanscan

Loopbaanscan

Heb je al die droombaan of ga je daarnaar op zoek? 
Je krijgt inzicht in jouw carrière mogelijkheden met behulp van psychologische en persoonlijkheidstests.

Loopbaanscan

Arbeidsmediation

Mediation

Bij mediation werk je samen aan een oplossing op basis van wederzijdse belangen. Partijen creëren zelf de oplossing. Wanneer er begrip ontstaat voor elkaar, dan leidt dit tot winnaars en zijn er geen verliezers

Wat is mediation?

Beëindigingsovereenkomst

Beëindigingsovereenkomst

In deze overeenkomst worden afspraken gemaakt op welke voorwaarden een dienstverband wordt beëindigd. De medewerker kan een WW-uitkering aanvragen mits deze juist is opgesteld.

Beëindigingsovereenkomst

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!