Loopbaanadvies

Voorafgaand aan het loopbaanadvies maak je eerst kennis met de loopbaancoach, dat is geheel vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Vanuit een vertrouwensrelatie wordt besproken welke aanpak het beste bij jou past. Dit is onder andere afhankelijk van het doel, behoefte, budget, eventuele wettelijke eisen (Poortwachter) en de beschikbare tijd.

Onze loopbaancoaches zijn zeer betrokken en houden regelmatig contact met hun kandidaten. Ook wanneer het traject als is afgerond.

Neem gerust contact op: 072-7630732 of mail: info@easypersoneel.nl

Hieronder treft u een overzicht van onze loopbaanadviesproducten.

Outplacement

Outplacement

Onze loopbaancoaches zijn persoonlijk betrokken en laten pas los na succes is gerealiseerd. Wij hebben een uitgebalanceerd programma ontwikkeld. Dat leidt tot succes.


Outplacement

Tweede spoor

2e spoor re-integratie

Onze loopbaancoach is persoonlijk en betrokken, zet vervolgstappen wanneer de kandidaat daar aan toe is. Zij houdt de richtlijnen van het UWV voor een adequaat traject in de gaten.

Tweede spoor

Inzetbaarheidsonderzoek

Inzetbaarheidsonderzoek

Bij een inzetbaarheids-onderzoek wordt gesproken over kansen, uitdagingen, eisen in het werk en behoeftes. Het gaat om het uitwisselen van ideeën en mogelijkheden.

Inzetbaarheidsonderzoek

Gezondheidspeiling

Gezondheidspeiling

Tijdens een gezondheids-peiling wordt onderzocht hoe je je voelt, hoe het is gesteld met jouw gezondheid en hoe je je gedraagt ten opzichte van jouw gezondheid.

Gezondheidspeiling

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!