De Easy Oplader

Een multidisciplinair traject bij stress of burn-out gerelateerde klachten,
gericht op een voorspoedig en duurzaam herstel.

Een traject van drie maanden en acht individuele coachsessies (van 1½ uur) stuurt aan op een gezonde levensstijl, niet alleen op mentaal en emotioneel niveau, ook fysiek. Dit is een bewezen aanpak en leidt tot voorspoedig en volledig herstel én voorkomt terugval.

Het traject kan samen lopen met de re-integratie bij de werkgever, zodat eventuele knelpunten op de werkvloer kunnen worden besproken en opgelost. Het is de bedoeling dat medewerkers volledig opgeladen terugkomen op de werkvloer.

Persoonlijk

Het herstellen of voorkomen van energetische beperkingen (stress- of burn-out gerelateerde klachten) is een persoonlijk proces. Elk mens is anders. Daarom begeleiden wij medewerkers individueel, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Wij bieden maatwerk door het geven van persoonsgerichte huiswerkopdrachten of bijvoorbeeld on-the-job-coaching om zo ook op de werkvloer zaken beter aan te pakken.

Aanpak

Na de kennismaking in het eerste gesprek en het uitleggen van het traject, gaan we gelijk aan de slag. We bespreken de individuele beperkingen, daarnaast vult de medewerker een aantal modellen in die hem/haar helpen inzicht te krijgen in de persoonlijke situatie. De medewerker wordt voorzien van voorlichting over stress en krijgt oefeningen mee om te ontspannen. De volgende 7 afspraken worden gelijk ingepland en de medewerker ontvangt een persoonlijke huiswerkopdracht voor de volgende keer.

Het programma en de weekthema’s zijn gericht op de diverse onderwerpen waar de medewerker met stress- of burn-out gerelateerde klachten tegen aan loopt. We leren de medewerker wat nodig is om duurzaam te herstellen en niet terug te vallen in oude patronen.

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!