Adviseur duuzame inzetbaarheid

Erik Zonneveld

Graag sta ik je bij naar de volgende stap in je carrière. Of je deze stap uit vrije keus zet of genoodzaakt bent te nemen, maakt mij niet uit. 

Misschien ben je toe aan iets anders, door veranderingen in je privésituatie, gezondheid, behoeften, leeftijd, opleidingen, talenten, nieuwe ontwikkelingen of de veranderende arbeidsmarkt.

Het kan ook zijn dat je genoodzaakt bent op zoek te gaan naar een andere baan. Misschien ben je overbodig verklaard door een reorganisatie, wellicht door bedrijfseconomische omstandigheden. Het klikt niet meer tussen jou en je leidinggevende of misschien kan je niet meer werken bij je werkgever door gezondheidsbeperkingen. Ik help je graag verder.

Als het nodig is, help ik je in eerste instantie afscheid te nemen van de oude situatie, zodat we met frisse energie kunnen onderzoeken wat jouw mogelijkheden zijn. Daarbij denken we niet in beperkingen, maar in mogelijkheden, waarbij we rekening houden wat jij kan en wat jij wilt.

We gaan aan de slag met testen, analyseren de uitslag en brainstormen samen. Vaak komen er hele nieuwe ideeën uit, waar je zelf niet aan hebt gedacht. 

Erik: "Een baan is meer dan een inkomen alleen. Het geeft je sociale contacten, zekerheid, waardering en wellicht groeikansen."

Stil staan bij wat jij wil en jij kan, brengt je nog nergens. Het is wel de eerste stap om verder te komen. Ik loop het pad graag samen met jou en help je bij het maken van zinvolle keuzes in de richting die bij jou past.

Het pad dat ik graag samen met jou bewandel is praktisch en professioneel. Op mijn persoonlijke betrokkenheid kan je rekenen. Ik laat pas los als jij daaraan toe bent. Dan is ons doel bereikt.

Samen op zoek naar nieuwe kansen. Daar ga ik voor!

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!