2e spoor re-integratie

Tijdens een tweede spoor traject wordt uitgekeken naar mogelijkheden bij een andere werkgever. Het traject wordt afgestemd op de persoonlijke behoeftes, waarbij de richtlijn van het UWV niet uit het oog wordt verloren. Onze loopbaancoaches zijn persoonlijk en betrokken. De  volgende stap wordt gezet wanneer de kandidaat daar aan toe is.

Maak kennis en stel je doel!

Middels een intakegesprek wordt kennis gemaakt met de persoonlijke begeleider. Het doel wordt besproken en ook de te nemen stappen om dat doel te bereiken. Tegelijk wordt hulp geboden bij de aanvraag van een uitkering. 


Sta in je kracht!

Geleerd wordt om te gaan met de onvrede over het verlies van het werk. Om ruimte te verkrijgen voor nieuwe kansen, wordt stil gestaan en terug gekeken naar de oude situatie. Dit levert bouwstenen op voor de toekomst. 

 

Een Tweede Spoor re-integratie moet adequaat worden bevonden door het UWV.
Het is belangrijk de richtlijnen te volgen.

Aan de slag!

De arbeidsmarkt wordt benaderd, gezocht wordt naar geschikte vacatures. Toegang wordt gegeven tot een persoonlijke online sollicitatie omgeving. De begeleider kijkt mee en stuurt bij wanneer dit nodig is.

Netwerk

Er wordt geholpen bij open sollicitaties en het benutten van het persoonlijke netwerk (zowel online als offline).

Accounts worden aangemaakt of aangepast op Social Media. Ook ons netwerk wordt benut om de droombaan te vinden. 

Realiseer succes!

Wanneer de voorgaande trajecten niet hebben geleid tot succes, blijven we hulp bieden, om die nieuwe uitdaging te vinden. Kandidaten komen regelmatig bijeen om ervaringen te delen en elkaar te inspireren tot het doel is bereikt. Deze bijeenkomsten worden begeleid door een professional.

Gratis 1e kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek kost helemaal niets. Neem gerust contact met ons op via 072 - 763 07 33 of via onderstaande formulier. Wij nemen vervolgens contact op om een afspraak te maken.

Aanmelden voor
Gratis intake gesprek.

Na ontvangst van uw verzoek, nemen wij zo snel mogelijk contact op om een afspraak met elkaar in te plannen.