Hero easy-personeel-succes-header.jpg

Easy Personeel

Beweegt medewerkers en wijst de weg op het carrièrepad.

Easy personeel werkt voor u! Wij nemen het op voor zowel werkgevers als werknemers.

Wij begeleiden medewerkers wanneer een carrière in beweging moet worden gebracht. Wellicht zijn er mogelijkheden binnen het bedrijf, zo niet dan begeleiden wij bij het zoeken naar externe mogelijkheden. Wanneer het dienstverband moet worden beëindigd, dan begeleidt onze juridisch adviseur bij de onderhandelingen en zorgt voor een vaststellingsovereenkomst, zodat aanspraak kan worden gemaakt op een WW-uitkering.

We begeleiden bij outplacement, tweede spoor re-integratie, arbeidsconflicten (mediation), ontslag, functionerings-/beoordelingsgesprekken en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Inzetbaar blijven tot aan het pensioen en daarvan gezond kunnen genieten, is in het belang van werkgevers én werknemers. Daar gaan wij voor!

Maak gerust kennis met één van onze professionals, dat kost helemaal niets.

Arbeidsmediation

Mediation

Bij mediation werk je samen aan een oplossing op basis van wederzijdse belangen. Partijen creëren zelf de oplossing. Wanneer er begrip ontstaat voor elkaar, dan leidt dit tot winnaars en zijn er geen verliezers

Wat is mediation?

Tweede spoor

2e spoor re-integratie

Onze loopbaancoach is persoonlijk en betrokken, zet vervolgstappen wanneer de kandidaat daar aan toe is. Zij houdt de richtlijnen van het UWV voor een adequaat traject in de gaten.

Tweede spoor

Outplacement

Outplacement

Onze loopbaancoaches zijn persoonlijk betrokken en laten pas los na succes is gerealiseerd. Wij hebben een uitgebalanceerd programma ontwikkeld. Dat leidt tot succes.


Outplacement

Stress/burn-out coaching

Het herstellen of voorkomen van energetische beperkingen (stress- of burn-out gerelateerde klachten) is een persoonlijk proces. Elk mens is anders. Daarom begeleiden wij medewerkers individueel.

Stress/burn-out coaching

 

Stress-burn-out coaching
Beëindigingsovereenkomst

Beëindigingsovereenkomst

In deze overeenkomst worden afspraken gemaakt op welke voorwaarden een dienstverband wordt beëindigd. De medewerker kan een WW-uitkering aanvragen mits deze juist is opgesteld.

Beëindigingsovereenkomst

Arbeidsovereenkomst

Arbeidsovereenkomst

Graag checken wij jouw arbeidsovereenkomst of deze voldoet aan de huidige wetgeving. Is er behoefte aan een geheel nieuw exemplaar dan ontwikkelen wij deze graag op maat.

Arbeidsovereenkomst

Verzuimteam.nl

Verzuimteam.nl

Verzuimteam.nl is ons zusterbedrijf. Deze arbodienst rekent geen abonnements-kosten, aansluiting en het basiscontract zijn gratis evenals gebruik van het systeem. Dit zorgt voor proactiviteit.

Naar Verzuimteam.nl

Gratis loopbaanadvies 45 plussers

Gratis loopbaanadvies

Voor 45 plussers die gemiddeld minimaal 12 uur werken, kunnen wij subsidie aanvragen voor een ontwikkeladvies. Wij brengen geen kosten in rekening. 

Voorbeeld vraagstukken:

Houd ik mijn werk vol tot mijn AOW-leeftijd?
Hoe kan het werk leuk blijven?
Zijn er andere mogelijkheden?

Wat is jouw persoonlijke vraagstuk?

Mail of bel Elise Visser: e.visser@easypersoneel.nl of 072-7630732.

gratis loopbaanadvies 45 plussers

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!