Gecertificeerde arbodienst - Verzuimteam.nl

Geen abonnementskosten, kosteloos aansluiten, gratis basiscontract en ziek melden.

Verzuimteam.nl, zusterbedrijf van Easy Personeel.nl, is een gecertificeerde arbodienst, die kwaliteit en maatwerk levert, korte lijnen hanteert, toezicht houdt op de wettelijke verplichtingen en werkgevers in Noord-Holland totaal ontzorgt als dat gewenst is.

Zij werken volledig op verrichtingenbasis en offreren proactief de Poortwachter verplichtingen. Na akkoord zetten zij de juiste professional in. De service gaat ver; casemanagement en consultancy zijn inbegrepen. Aanvullende dienstverlening van een casemanagementbureau is niet nodig.

Wanneer een werkgever zich registreert bij Verzuimteam.nl voldoet het bedrijf aan de wettelijke verplichtingen. Het basiscontract kan gratis worden gedownload. Er worden kosten bespaard door eht contract met de huidige arbodienst op te zeggen, waardoor abonnementskosten worden bespaard.

Verzuimteam.nl is dé arbodienst die werkt!

98% van de klanten van Verzuimteam.nl is (zeer) tevreden. Daar mogen zij best trots op zijn.

Klein-, midden- en grootbedrijf

Verzuimteam.nl werkt voor het MKB, echter ook  voor grote bedrjiven. Zo hebben zij bijvoorbeeld een evenementenorganisatie met 1.500 medewerkers, een fitnessbedrijf, een verzekeringsmaatschappij, diverse schoonmaakbedrijven, kinderopvangorganisaties, een tuincentrum en een tentenbouwbedrijf voor Verzuimteam.nl gekozen.

Uiteraard zijn zij er ook voor de schoonheidsspecialiste met drie dames of een fietsvakhandel met 10 jongens.

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!