Loopbaan- en duurzame inzetbaarheidscoach

Elise Visser

Passie: samen op zoek naar werkgeluk, het beste uit jezelf halen en met plezier aan het werk!

Met mijn grote empathisch vermogen en mijn persoonlijke ervaring kan ik mezelf uitstekend in anderen verplaatsen. Ik ben goed in staat om de behoeften, drijfveren en problemen van anderen te begrijpen. Nog voordat het is uitgesproken, heb ik het al aangevoeld.

Duurzame inzetbaarheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid waar zowel de werkgever als de werknemer belang bij hebben.

Elise: "Graag denk ik mee hoe mensen gezond kunnen blijven werken om uiteindelijk fit te kunnen genieten van het pensioen. Ik zie nu dat een ontslag ook een kans kan zijn om dromen te verwezenlijken. Het is een mogelijkheid om na te denken: Wat wil ik nu echt?"

Samen komen we er wel!

Het is niet altijd even makkelijk om de draad weer op te pakken na arbeidsongeschiktheid of baanverlies door ontslag. Er zijn hoogte- en dieptepunten. Door mijn persoonlijke ervaring, weet ik wat mensen doormaken. 

Na mijn HBO-HRM opleiding heb ik gewerkt als personeelsfunctionaris. Ik ben jarenlang actief geweest in de financiële dienstverlening. Ik ben een mensenmens en zet mijn  enthousiasme en positieve levensinstelling graag in om tot een gezamenlijk resultaat te komen.

Ik volgde de opleiding tot loopbaanadviseur en van mijn eigen uitdaging, maak ik nu ook de uitdaging van anderen: op zoek naar werkgeluk, het beste uit jezelf halen en met plezier aan het werk!

 

Mijn talenten zijn uitstekend in kaart gebracht door mijn eigen loopbaanadviseur: groot empathisch vermogen, mensenmens, positieve instelling, samen resultaat bereiken, klant- en servicegericht, goed plannen en organiseren, goed analytisch vermogen, pro-actief en een teamplayer.

Mag ik ook jouw talenten in kaart brengen?

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!