Documenten

Easy Personeel beschikt over een schat aan personeelsdocumenten. Deze worden op maat voor onze opdrachtgevers opgesteld, waarbij rekening wordt gehouden met wetgeving, fiscale regels, CAO, maar ook passend bij de cultuur van het bedrijf. 

Een greep uit ons assortiment:

Studie-overeenkomst

In een studieovereenkomst kan worden vastgelegd welke opleiding wordt gevolgd, via welk instituut, wat de duur van de opleiding is en de startdatum. Ook kan worden afgesproken welke kosten de werkgever voor zijn rekening neemt, zoals inschrijfkosten, les/cursusgeld, collegegeld, boekengeld, examengeld, reis-, maaltijd- en verblijfkosten. Of de opleiding in eigen of onder werktijd wordt gevolgd. Daarnaast kan worden afgesproken wat er gebeurt als de opleiding wordt onderbroken, niet positief wordt afgerond of wanneer er lessen worden verzuimd. De werkgever moet de investering natuurlijk wel kunnen omzetten in resultaat, voordat werknemer het dienstverband beëindigd. Hiervoor kan een terugbetalingsregeling worden afgesproken als het dienstverband wordt beëindigd, voor of na het behalen van het diploma. 

Auto van de zaak

In een autoregeling kan worden vastgelegd dat de werknemer een geldig rijbewijs dient te overleggen, de mogelijkheid om de auto terug te nemen wanneer de werkgever dat wenst, bij arbeidsongeschiktheid, vakantie, functiewijziging etc. De restrictie dat er geen wijzigingen worden aangebracht aan de auto, wie de kosten van motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en brandstof voor zijn rekening neemt. Een regeling met betrekking tot privé gebruik in buiten- en buitenland, wie in de auto mag rijden. De gevolgen bij diefstal, ongeval of schade, verkeersovertredingen, parkeerboetes, inbeslagname van de auto etc. 

Sleutel- of toegangscode-overeenkomst

In een sleutelovereenkomst kan worden afgesproken wat van de werknemer wordt verwacht nu hij een toegangscode of sleutel in zijn bezit heeft. Dat de sleutel (of toegangscode) alleen voor zakelijke doeleinden, tijdens werktijden en persoonlijk wordt gebruikt, het verboden is sleutels bij te laten maken, direct te melden als de sleutel wordt verloren of gestolen, terug te geven op eerste verzoek, etc. 

Arbeidsovereenkomst

Meer informatie 

Inhoud van de arbeidsovereenkomst

Personeelsreglement

Meer informatie en inhoud

 

Heeft u behoeft aan een ander document, bel ons dan gerust.

Een kennismakingsgesprek kost helemaal niets. Neem gerust contact met ons op.