Personeels-/loopbaanadviseur

Tanja Bootsman

Ik begeleid je graag naar geluk en succes in het werk!

Levensgeluk en succes hangt voor een groot deel samen met de factor arbeid. Dat is voor mij persoonlijk heel duidelijk. Werk is een belangrijk deel van mijn leven. Het zorgt dat je er toe doet, je wordt gerespecteerd, en je kan jezelf blijven ontwikkelen. Daar haal ik voldoening uit.

Van medewerkers wordt steeds meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen gevraagd. Er wordt verwacht dat ze meegaan met de ontwikkelingen van het bedrijf. Talenten herkennen en erkennen en daarmee samen verder komen, dat is wat ik wil bewerkstelligen. Ik geef graag antwoord op de vraag waar de wederzijdse krachten elkaar nog meer kunnen versterken. Niemand leeft om te werken, maar wel om uiteindelijk gezond te kunnen genieten van het pensioen. Dat speelt daarbij een belangrijke rol.

Soms zijn er situaties waardoor iemand aan de zijlijn komt te staan. Dat kan werk gerelateerd zijn of door heel andere redenen. Van groot belang is dat je beslissingen neemt die er toe doen. Blijf niet te lang hangen in een situatie waar niemand baat bij heeft. Dat kan betekenen dat soms zelfs al in een vroeg stadium moet worden geconcludeerd dat iemand niet meer terug kan keren naar de oude situatie. Geluk is dan vast wel te vinden in andere oplossingen; dit kan leiden tot nieuwe successen, zoals nieuwe kansen bij een andere werkgever. Mensen worden gedwongen belangrijke keuzes te maken. Daar is lef, kracht en energie voor nodig!

Mag ik ook jou voorzien van adviezen en begeleiden naar nieuwe kansen? Naar wat echt belangrijk is; persoonlijk geluk en zakelijk succes!