Personeelsadviseur

Helma Zonneveld

Passie: groei realiseren.

Graag help ik bedrijven verder op personeelsgebied, zodat zowel de medewerkers als het bedrijf dromen kunnen verwezenlijken. Als ambities niet meer op elkaar kunnen worden afgestemd, is het beter afscheid te nemen.

Eigenaren van bedrijven die goed zijn in hun vak, succesvol zijn, nemen medewerkers aan. Op een bepaald moment komen ze er achter dat ze meer aan het managen zijn, dan bezig zijn met het vak, waarmee ze juist zo succesvol zijn geworden. Daar hebben ze eigenlijk niet bewust voor gekozen. Die werkgevers help ik graag bij het aansturen van het personeel. Het ontwikkelen van praktische personeelsinstrumenten die nuttig zijn voor het MKB, waardoor de werkgever weer bezig kan zijn met het vak waarin hij goed is. Dat is mijn passie!

Als eigenaar van Easy Personeel en Verzuimteam.nl kan ik me goed verplaatsen in ondernemers. Zij kunnen rekenen op een eerlijk advies. Aan Ja-knikkers heeft een ondernemer niets.

Door het volgen van cursussen op het gebied van arbeidsrecht, lezen van jurisprudentie en uitgebreide ervaring met ontslagzaken, arbeidsovereenkomsten en ziekteverzuim (Wet Verbetering Poortwachter), beschik ik over praktische arbeidsjuridische vakkennis. Regelmatig verdedig ik de belangen van een werkgever, waar een arbeidsrechtadvocaat het opneemt voor de werknemer.

Inmiddels ben ik 20 jaar werkzaam als personeelsadviseur. In 2007 startte mijn carrière als zelfstandig ondernemer. In 2009 was ik één van de mede-oprichters van de Prisma Advies Groep, waarvan ik in 2013 afscheid nam om de ambities van Easy Personeel en Verzuimteam.nl verder te verwezenlijken.

Ik haalde mijn diploma's; personeelsmanagement via de Open Universiteit en de post HBO-opleiding Bedrijfskundig HRM via het NCOI.

Volg me op Twitter of via LinkedIn

Twitter