Loopbaan-/personeelsadviseur/ adviseur duurzame inzetbaarheid

Elise Visser

Passie: mensen 'gezond laten groeien in hun werk en fit met pensioen!

Dat het mogelijk is om ook na je vijftigste een carrièreswitch te maken heb ik zelf ondervonden. Mijn eigen dienstverband werd beëindigd. Dat was niet mijn vrijwillige keuze. Gelukkig werd ik bijgestaan door een fantastisch loopbaanadviseur. Ik dacht, dat kan en wil ik ook. Bij Easy Personeel kan ik die droom nu verwezenlijken. Hoe mooi is dat!

Ik volgde de opleiding en van mijn eigen uitdaging, maak ik nu ook de uitdaging van anderen: het beste uit jezelf halen en met plezier naar het werk te gaan. Ik zie nu dat een ontslag ook een kans kan zijn om dromen te verwezenlijken. Het is een mogelijkheid om na te denken: Wat wil ik nu echt?

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. Dat betekent dat ik meedenk met mensen hoe zij gezond kunnen blijven werken om uiteindelijk fit te kunnen genieten van het pensioen. Dat is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de werkgever én de werknemer.

Het is niet altijd even makkelijk om de draad weer op te pakken na een baanverlies door ontslag of arbeidsongeschiktheid. Er zijn hoogte- en dieptepunten. Ik weet precies wat mensen doormaken. Met mijn grote empathisch vermogen en mijn persoonlijke ervaring kan ik mezelf uitstekend in anderen verplaatsen. Ik ben goed in staat om de behoeften, drijfveren en problemen van anderen te begrijpen. Nog voordat het is uitgesproken, heb ik het al aangevoeld. Samen komen we er wel.

Na mijn HBO-HRM opleiding heb ik gewerkt als personeelsfunctionaris. Ik ben jarenlang actief geweest in de financiële dienstverlening. Ik ben een mensenmens en zet mijn  enthousiasme en positieve levensinstelling graag in om tot een gezamenlijk resultaat te komen.

Mijn talenten zijn uitstekend in kaart gebracht door mijn eigen loopbaanadviseur: groot empathisch vermogen, mensenmens, positieve instelling, samen resultaat bereiken, klant- en servicegericht, goed plannen en organiseren, goed analytisch vermogen, pro-actief en een teamplayer.

Mag ik ook jouw talenten in kaart bengen?