Diensten

Easy Personeel beweegt medewerkers en wijst hen de weg op hun loopbaanpad.

Easy personeel werkt zowel voor werkgevers als werknemers. Wij begeleiden medewerkers wanneer een carrière in beweging moet worden gebracht. Wellicht zijn er mogelijkheden binnen het bedrijf, zo niet dan begeleiden wij bij het zoeken naar externe mogelijkheden. Wanneer het dienstverband moet worden beëindigd, dan begeleidt onze juridisch adviseur bij de onderhandelingen en zorgt voor een vaststellingsovereenkomst, zodat aanspraak kan worden gemaakt op een WW-uitkering als dat nodig is.

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Tijdens een vrijblijvend kennsimakingsgesprek wordt onderzocht welk loopbaanproduct voldoet aan jouw behoefte. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. 

Loopbaanadviesproducten

Mediation

Mediation

Bij mediation werk je samen aan een oplossing op basis van wederzijdse belangen. Partijen creëren zelf de oplossing. Wanneer er begrip ontstaat voor elkaar, dan leidt dit tot winnaars en zijn er geen verliezers

Wat is mediation?

Ontslag

Begeleiding bij ontslag

Hierin hebben wij al veel werkgevers en werknemers bijgestaan. Onze arbeidsjuridisch adviseur kiest graag voor een praktische oplossing, waarmee een juridisch gevecht wordt voorkomen.

Ontslag

Beëindigingsovereenkomst

Beëindigingsovereenkomst

In deze overeenkomst worden afspraken gemaakt op welke voorwaarden een dienstverband wordt beëindigd. De medewerker kan een WW-uitkering aanvragen mits deze juist is opgesteld.

Beëindigingsovereenkomst

Implementeren HR-cyclus

Implementeren HR-cyclus

Wij begeleiden bij het implementeren van de HR-cyclus, functioneren, beoordelen, belonen. Kostenposten worden waardescheppers door een resultaatgerichte aansturing.

Implementeren HR-cyclus

Werving & Selectie

Werving & Selectie

Graag begeleiden wij bedrijven bij het aannemen van personeel. Wij werken op uurbasis. Dat is voordeliger dan het inschakelen van een Werving- & Selectiebureau of een uitzendbureau.

Werving & Selectie

Arbeidsovereenkomst

Arbeidsovereenkomst

Graag checken wij jouw arbeidsovereenkomst of deze voldoet aan de huidige wetgeving. Is er behoefte aan een geheel nieuw exemplaar dan ontwikkelen wij deze graag op maat.

Arbeidsovereenkomst

Personeelsreglement

Personeelsreglement

Een personeelsreglement is maatwerk. Alle bewuste en onbewuste regels moeten aan de orde komen. Het dient als naslagwerk voor zowel werkgever als werknemer en geeft duidelijkheid.


Personeelsreglement

Verzuimteam.nl

Verzuimteam.nl

Deze arbodienst is een zusterbedrijf van Easy Personeel en rekent geen abonnementskosten, aansluiting is kosteloos, het basiscontract is gratis evenals gebruik van het systeem. Dit maakt het uniek en proactief.

Naar de site van Verzuimteam.nl

 

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!